Kisah Terkini Terhangat

Friday, 29 June 2012

lagu mmbuatkan hatiku tringat org yg tersayng

bunga tanjung

lagu helang

lagu asli

lagu tambak johor

walau pn aku minat lagu 2 rock ,lagu 2 asli mmnjadi no satu dihati aku

x japan Endless Rain

lagu live

lagu faveret wa

lagu faveret wa

lagu faveret wa

Band dari negara matahari terbit ,iaitu x japan , best aku suka dengar lagu nei

lagu menenangkan jiwa

Thursday, 14 June 2012

lagu faberet gua ..

Utk pengetahuan korang la kan semenjak dua menjak nei aku suka sangat lagu ost citer seindah sakura (macam mat jiwang la plak) tapi lagu tue bermakna tue bgi aku



Tuesday, 12 June 2012

kenduwi kawin bozz aku

assalamualaikum ...
    Lama gilerr kan nyepi kan diri maklum la bz ngan keje (jgan pk aku nei hangat hangat tahi ayam pulak ehheheheh).n gei kenduwi kahwin bukan aku yg kawin bozz lama aku yg kawin, bini dia perghhhh anak mami wooo,aku nyer kawin harap bersabar yer rakan rakan ,tau ramai yg tak sabar tunggu aku nak naik pelamin ngan tunang aku  eheheheheheheh ,
  So nak dijadikan citer aku ngan member dah planning  baek pnyer nak tuggu bozz aku ngan dia pnyer rombongan kat gmbak,last last salah sorang dari mmber aku nak balik kg dia kat lipis jadi nak x nak redah jugak malam tue ,so biler dah abiz waktu keje aku geraklah bersama  ngan dua buah kereta member aku daus,wan, ngan adik dia satu keter ,aku jugak yg single rider huahuahua last last aku contact member aku yg berada di mentakab ,(mmber aku masa belajar pusat giatmara dulu) sampai jer kat bentong kiterorng decide nak tunggu kat tol chenor ,pastue berpecahlah aku ngan member aku di bentong dia ke lipis aku ke destinasi yg seterusnye (dah macam citer cerpen lak pasnei leh la wat cerpen gitewww ) 
  sbenarnyer dah lama giler x gei mentakab ,so jalan nak ke mentakab pn aku tak tau maklum la dulu maner ader jalan highway ,ikut jalan dalam jer skang nei dah ader highway aku pulak  terkuil kuil skit la nak cari highway  ke mentakab nak pakai gps pn tak do,so nasib baik la member aku ader ,nak x nak dia la jadi  aku pnya  pnyer gps skit skit aku call dia,nsib baik dia ada kalo tak aku pn tak tau sampai kat mana mana ,so perjalanan mengambil masa yg lama gakla maklum la drive malam 2 ikut jalan dalam plak tue lorry jangan cakap la berdesup!! aku plak yg goyang,
  Dengan berkat kesabaran (sabar la sangat) akhirnye aku sampai jugak tempat yg nak dituju dalam pukul 5 lebih, sedang aku rehat 2 kn diri aku pn msg ngan mmber aku dah sampai mana ,dia cakap x sampai sampai lagi,pelik gak kat pala otak aku nei kenapa tk sampai sampai lagi,pastu aku mesg ngan bozz aku tnyer dia gerak dari ipoh pukul braper, dia reply dah nak gerak awl sbab nk sampai kat jengka dalam kul l,pastu aku pn ttdow letih gilerr la kate nyer..
  keesokan hari nyer aku tersedar dalam pukul 12 .. tue nasib member aku cll kalo dia tak call mmng tak pergi la, apa lagei macam superman la aku mandi ehehehhehehe..berdesupp aku call balik member aku tanyer dia lokasi kt maner akhirnyer aku yg sampai dulu kat tmpat yg dijanjikan,
   Udah sampai kat tol chenor,aku pollow je belakang kete member aku rupa 2nyer dia pnyer co pilot pn salah direction gak , maklum la nak cari jengka 12 bukan snang ,ade brapa plak jengka dalam tue .. hehehhe mau x mau member aku pn call pengantin cari lokasi nasib baik cari pnye cari ,brape kali pusing akhirnyer sampai jugak ,skali tgk aku pnyer bozz pakaian pengantin ala 2 raja tue,colour kuning,raja sehari la katakan,pastu amik la berkat sikit makan lauk pengantin terbaik wook ,dah le lapar plak tue, mula 2 malu 2 kucing gak ,pastue x der dah malu malu nyer telan je apa yg ader ,dah abiz makan makan sessi gambar bergambar plak ,(sorry gambarnyer tak ader dalam blog nei )nnti akan diupdate kan yer .. ehehehehe ..ok la setakat nei je la cite yg nak hupdate dilain masa nanti aku hupdate lagi ..
assalamualaikum ....     



    
     
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...